ארגון חוננו מקים מוקד טלפוני מיוחד לשמירה על נפגעי טרור אשר המחבל שפגע בהם גר בשכנותם. הקמת המוקד מגיעה לאחר חקיקה אותה קידמה ח"כ לימור סון הר – מלך הקובעת כי נפגע טרור ראשי לדרוש את הרחקת המחבל בצו משפטי מסביבתו ומביתו. עו"ד חיים בלייכר מארגון חוננו מיוזמי החוק: "דינם של מחבלים להירקב בכלא עד סוף ימיהם ולא להיות משוחררים לרחובות ישראל. המצב בו הם משתחררים הוא לא הגיוני. המוקד הוא המעט שנוכל בנושא זה למען נפגעי העבירה"
ארגון חוננו מקים בימים אלו מוקד טלפוני שמטרתו לסייע לנפגעי טרור אשר המחבל שפגע בהם גר בשכנותם ושחורר לביתו. לפני כשנה נכנס לתוקפו חוק "מגבלות על חזרתו של מורשע במעשה טרור לסביבת נפגעי העבירה" אותו יזמה ח"כ לימור סון הר – מלך בשיתוף עו"ד חיים בלייכר, מנהל מחלקת נפגעי עבירה של ארגון חוננו. החוק קובע כי נפגע טרור ראשי לדרוש את הרחקת המחבל מביתו, משפחתו או מקום עבודתו וזאת בצו בית משפט. המוקד של ארגון חוננו יסייע לנפגעי הטרור להגיש את בקשת ההרחקה וילווה אותם בהליך המשפטי.
ח"כ לימור סון הר – מלך מסרה: "בעולם אידיאלי מחבל היה מוצא להורג, ובוודאי שלא שב לביתו ומתהלך חופשי ברחובות ישראל. אבל עד שיגיע היום שבו נצליח לחוקק את עונש המוות למחבלים, נמשיך לעשות כל מה שביכולתנו כדי להגן על נפגעי הטרור. החוק והמוקד של ארגון חוננו הם שלב חשוב בדרך – הם מאפשרים לנפגעים לבקש הרחקה של המחבל מהסביבה שלהם, ולהשיב לעצמם מעט תחושת ביטחון. זה המינימום שמדינה מוסרית חייבת לאזרחים שנפגעו בגלל יהדותם".
עו"ד חיים בלייכר אמר: "דינם של מחבלים להירקב בכלא עד סוף ימיהם ולא להיות משוחררים לרחובות ישראל. המצב בו הם משתחררים הוא לא הגיוני. המוקד הוא המעט שנוכל בנושא זה למען נפגעי העבירה".