חוגגים מימונה? כך תכינו מופלטה טעימה

קרדיט צילום: בדלתיים סגורות

מצרכים: קילו קמח מנופה, כף מלח, כפית שמרים יבשים, 25 גרם מרגרינה, 3 כוסות מים פושרים (להוסיף תוך כדי ערבוב החומרים) כף סוכר.

אופן ההכנה:

1. הכניסו את כל החומרים למיקסר, ולושו כחמש דקות. 

2. חלקו את הבצק שהתקבל לכדורים קטנים (כ-40 במספר)

3. טבלו כל כדור בשמן, ומרחו בשמן את כל צדדיו.

4. הניחו את הכדורים במגש למנוחה של חצי שעה. 

5. בידיים משומנות, התחילו 'לפתוח' כל כדור ולהניחו על מחבת. 

6. כשהמופלטה מוכנה, הניחו עליה מופלטה נוספת והפכו. 

7. יש להפוך באופן כזה את כל הכדורים, עד שמתקבלת ערימת מופלטות. 

 

 

 

 

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

דילוג לתוכן