אל על לובשת לבן: חגיגת שבועות בהובלת השף אסף גרניט ומשק יעקבס
לרגל חג השבועות, אל על משיקה תפריטים חלביים מיוחדים עם פעילות Chef On Board בטיסות נבחרות לאירופה
לכבוד חג השבועות, חג הביכורים והגבינות, אל על משיקה חוויה קולינרית בהובלת השף אסף גרניט הממונה על הקולינריה במטוסים ומשק יעקבס במסגרתה יוגשו תפריטים חלביים עשירים. בין התאריכים 28-25 במאי מתקיימת פעילות מיוחדת מסוג Chef On Board על טיסות נבחרות לפריז, עם נוכחות של שפים תחת ניצוחו של אסף גרניט, שיגישו לנוסעים גבינות קשות משובחות שייחתכו לעיניהם במחלקות העסקים והפרימיום. הגבינות, מבית משק יעקבס, כוללות קממבר, גרוייר, קצ'וטה וסנט מור ויוגשו לצד מיצים טבעיים בטעמים ייחודיים כמו אננס-תפוח-גזר ואננס-בננה-כורכום, וכן קינוח טירמיסו חלבי. במחלקת התיירים של הטיסות החגיגיות, תוגש ארוחת בוקר משודרגת עם מגוון גבינות חתוכות מבית משק יעקבס ויוגורט גרנולה שפותח במיוחד עבור החג.
מלבד הטיסות לפריז, אל על תגיש עד ה-29 במאי, ארוחות חלביות בכל הטיסות היוצאות מתל אביב וחוזרות מאירופה לאחר השעה 19:30. במחלקות היוקרה יוגשו תפריטים חלביים ייחודיים שהורכבו במיוחד לטיסות החג ובמטוסים רחבי גוף – גם במחלקת התיירים. בטיסות קצרות (במטוסים צרי גוף) יוגשו כריכים חלביים.
החגיגות נועדו לשלב בין מסורת ישראלית לטעמים מודרניים ולחזק את החיבור בין אל על לבין החקלאות, היצירה המקומית והמטבח הישראלי.
סמנכ"ל שירות ולקוחות באל על, אורן כהן בוטנסקי: "חג השבועות הוא הזדמנות לחבר בין מסורת ישראלית לשירות עכשווי ויצירתי ולהעניק לנוסעים חוויה שהיא הרבה מעבר לטיסה. שיתוף הפעולה עם משק יעקבס בהובלת השף אסף גרניט מביא את המטבח הישראלי העשיר היישר לגובה 30 אלף רגל ומשקף את החיבור שלנו לחקלאות המקומית, לאוכל טוב ולשיתופי פעולה מקוריים. פעילות ה־Chef On Board מאפשרת לנו להפתיע את הנוסעים לשדרג את חוויית הטיסה עם טעמים של חג".