כשנכנסים למסעדת "אמא" בבית שאן הרושם הראשוני הוא מקום קטן וכפרי!

אבל שמתישבים והריחות מתחילים להגיע לאף אתם מבינים שנכנסתם למקום מסוג אחר לגמרי!
הריח יזרוק אתכם לשלהי שנות השמונים!
שם המטבח של אמא היה פתוח עם קובות חמות וקציצות בשר לוהטות
אז לא היה צריך ערימות של לחם כדי לשבוע כי תמיד היה מוכן סיר של אורז אדום או לבן כזה שרק הידיים של אמא יודעות להכין!

כשנכנסתי ראיתי את רועי בדיוק מגיש אוכל ישר מהסיר שישב על הפתליות לאדם מבוגר וכששאל אותו: אבא מה לשים בצלחת? הייתי בטוח שלפי הכמות והמגוון זה באמת אבא שלו!!!
אבל כשהסיפור חזר על עצמו מספר פעמים הבנתי שהלב שלו פשוט מונח על השולחן…
אז שאלתי אותו תגיד מאיפה הידע הזה בבישולים בדיוק כמו של אמא שלי?

הוא סיפר: כשהייתי צעיר החברים והדודים היו באים לבקר אותנו ובכל פעם שהיו טועמים את האוכל של אמא היו משתגעים מהטעם!
אז החלטתי שחלום חיי לתת לכל עם ישראל לטעום מהדבר המטריף הזה.
האמת שמהרגע שקיבלתי את המנה לא יכולתי להפסיק לאכול גם שכבר לא היה טיפת מקום!
אז חברים!
אם אתם באיזור בית שאן ובא לכם לאכול אוכל מנחם של אמא אבל ברמה של שף תל אביבי.
שימו בוויז מסעדת "אמא" בית שאן ותודו לי אחר כך!