הפיצה הכי יקרה בישראל נחשפת: 2,000 שקל למגש משפחתי – הייתם קונים?

קרדיט צילום: רשתות חברתיות

מי שחשב שפיצה היא תמיד שילוב של רוטב עגבניות, גבינה וזיתים – טעה בגדול. בעולם של האלפיון העליון, הפיצה מקבלת מענה קולינרי שהוא יוקרתי עד קצה גבול הדמיון. השף רענן נוסל, פיציולוג מנוסה ובעל קייטרינג לבעלי הון, מגיש פיצה במחיר מטורף של לא פחות מ-2,000 שקל למגש – עם תוספות נדירות ומרכיבים שמגיעים מכל רחבי העולם.

נוסל, שמכין פיצות לעשירי העולם, נשיאים וראשי ממשלות, התראיין לאתר ynet והסביר שהלקוחות מחפשים לא רק טעם אלא גם חוויה: "הם אוהבים שתבוא דמות ידועה ותכין להם את הפיצה מול העיניים. אין מגבלת תקציב".

תהליך ההכנה מתחיל בבצק מיוחד מקמח סמולינה גס, שיוצר תחתית פריכה ואלסטית. אחריו בא הרוטב הסודי שהוכן עם עגבניות מדרום איטליה, והגבינה העשירה שמגיעה מהונגריה במינון מדויק. האפייה בחום גבוה מחדדת את המרקם והקריספיות, והשלב האחרון כולל את התוספות היוקרתיות: גבינת כמהין, טונה כחולה יפנית, סילאן, מלח מעושן, קוויאר בשווי אלפי יורו, חמאה יפנית עם יוזו, אצות מיוחדות וויסקי מקאלן. כל ביס נבנה בקפידה כדי ליצור חוויה מושלמת של טעמים ומרקמים.

נוסל חותך את הפיצה ומגיש אותה – ורק אז אפשר להבין את ההשפעה של השילוב בין חומרי הגלם היוקרתיים לבין האומנות הקולינרית. עבור הקהל הרחב המחיר עשוי להיראות מוגזם, אך עבור האלפיון העליון מדובר בחוויה קולינרית שאין לה תחליף.

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

מדיניות פרטיות

נהל העדפות עוגיות

עוגיות חיוניות

עוגיות אלה חיוניות לתפקוד התקין של האתר ואינן ניתנות לביטול.

עוגיות פונקציונליות

עוגיות אלה מאפשרות למערכת לזכור בחירות שעשיתם ומספקות תכונות משופרות.

עוגיות אנליטיות

עוגיות אלה עוזרות לנו להבין כיצד המבקרים משתמשים באתר באופן אנונימי.

עוגיות שיווקיות

עוגיות אלה משמשות להצגת פרסומות רלוונטיות יותר עבורכם.

דילוג לתוכן