מהפכה ביוחננוף: ב-8.9 הלקוחות בישראל צפויים להפתעה גדולה

 

קרדיט צילום: גבע טלמור, shutterstock

פסטיבל MEAT UP של יוחננוף – חגיגת הבשר הגדולה בישראל יוצאת לדרך! ב-8 בספטמבר 2025 ייערך לראשונה באמפי תל אביב, גני יהושע, פסטיבל הבשר הענק ביוזמת רשת יוחננוף. הפסטיבל יציע חוויית פרימיום עם עמדות בשר משובחות, מטבחי שף, ברים מגוונים והופעות חיות – שילוב מנצח בין קולינריה ברמה גבוהה לאווירה פתוחה, נגישה וחגיגית לכל חובבי הבשר.

במהלך הפסטיבל יופעלו שישה מטבחי שף בניהולו של השף יוסי שרף, כשבכל אחד מהם יוגשו מנות ייחודיות שנבנו במיוחד לאירוע. המבקרים יוכלו לחזות מקרוב באומנות הצלייה וההכנה של נתחי הבשר, וליהנות מהטעמים מיד עם סיום ההכנה. לצד החוויה הקולינרית יחכו גם ברי יין, קוקטיילים ובירות בוטיק – והכול באווירה מחשמלת עם הופעות חיות על הבמה.

איתן יוחננוף, מבעלי הרשת: "בשר איכותי וברמה גבוהה לא חייב להיות חוויה רחוקה או מורכבת. בסניפי יוחננוף ניתן למצוא בשר שנקצב במקום, עם שקיפות מלאה בתהליך ההכנה ובסטנדרטים הגבוהים שהיו שמורים עד כה לקצביות ולמסעדות מקצועיות בלבד".
עוד הוא הסביר: "הפסטיבל מדגיש את החיבור שבין מקצועיות לנגישות כאשר כל נתח בשר נחתך במקום, לעיני באי הפסטיבל, כך שניתן להתרשם מרמת הטריות והאיכות. תהליך זה, שבעבר היה נחלתן של קצביות מתמחות בלבד, מתבצע כיום בכל סניפי הרשת ומבטיח לכל לקוח את אותו הסטנדרט הגבוה – בכל קנייה ובכל סניף".

אהבתם? שתפו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

דילוג לתוכן