ביקורת פתע של הרופאה הווטרינרית מטעם עיריית ראשון לציון, המוסמכת על ידי משרד הבריאות, חשפה ליקויים חמורים בבית העסק "הקצביה לוי אלון" ברחוב יהודה 2 בעיר.
במהלך הבדיקה נמצאו פעולות ייצור שבוצעו ללא רישיון מתאים וללא תשתית נאותה, וכן ממצאים המעידים על הקפאה והפשרה של מוצרי בשר בניגוד לחוק. בעקבות הממצאים, הורתה הרופאה הווטרינרית להשמיד כ-40 ק"ג של מוצרי בשר בקר ועוף, שנמצאו בלתי ראויים למאכל אדם.
במשרד הבריאות מדגישים כי טיפול לקוי, אחסון או שיווק של בשר, עוף ודגים בתנאים שאינם עומדים בדרישות החוק – עלול להוות סכנה ממשית לבריאות הציבור. הרשויות מתחייבות להמשיך בפיקוח הדוק ובהליכי אכיפה נחושים, כדי להבטיח את בטיחות המזון הנמכר בישראל.