באמצע איזור תעשיה קטן בלב בית שאן בין הפנצ'רייה למוסך לפתע אתה מריח ריח של מאפים טריים וכשאתה מחפש את מקור הריח אתה מוצא את עצמך "במטבח של מאיה"

את מאיה 45 ואם לארבעה ילדים פגשתי לראשונה לפני מספר שנים עוד כשהיא היתה מתמרנת בין העבודה בוויקטורי כסוכנת של חברה מובילה ובין העסק הקטן שהיה רק בחיתוליו



ממגוון סלטי הבריאות של מאיה

כל מי שאי פעם טעם את המאכלים שלי תמיד אמר לי שאני חייבת לקחת את זה כמה צעדים קדימה אבל איך אני אם לארבעה יכולה להקים עסק ולעזוב את העבודה הקבועה שלי? אומרת מאיה

אבל כ"שיוסי הקוסם" הגיע עם הצעה לא יכולתי לסרב וכך מאיה שתמיד חלמה להקים מטבח משלה מתחילה להגשים את חלום חייה!

מאיה מספרת שכשקיבלתי את המטבח לידיי הוא היה קטן ועסק בז'אנר קטן מאוד של מאכלים והתחלתי במהפכה תוך כדי שאני עושה אלפי נסיונות בניתי תפריט שלא היה מבייש מטבח של השפים הגדולים ביותר.

פוקצ'ת הירקות של מאיה יאמי!!! 

במהלך הביקור אצל מאיה ציפור קטנה לחשה לי שחייל שנכנס אליה מקבל מלא פינוקים ובסוף תמיד בדרך פלא החשבון שלא נשאר אפס (כאן המקום לפרגן לה)

מאיה מתעקשת לפנק גם אתכם במתכון למוקפץ הירקות שילדים אוהבים עם הסודות שנמצאים רק במטבח של מאיה

רכיבים:
גמבות במגוון צבעים
גזר
פטריות שמפיניון טריות
בצל פרוס
פסטה נודלס
רוטב צילי מתוק/חריף
רוטב סוייה
רוטב טרייקי
גרגירי שומשום
ושמן שומשום
קוביות חלומי
שמן קנולה
והמון אהבה!

אופן ההכנה:

במחבת נפרד מטגנים את החלומי

במקביל לוקחים ווק
מדליקים את האש הגבוהה ביותר
מוסיפים את שמן הקנולה
לאחר מכן מורידים את הירקות לאש

בנתיים מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח לפי הטעם
ומוסיפים את הפסטה

לאחר שהירקות קיבלו כוויה קלה מהאש והחלו להתעייף מוסיפים את הרטבים
כשהפסטה יורדת מהאש והיא מוכנה מצננים אותה בעזרת מים קרים כדי לעצור את הבישול!

ואז מוסיפים אותה לתוך המוקפץ למספר רגעים עד שהיא מוכנה!

 

 

 

 

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כתבות נוספות

דילוג לתוכן